clock Mandag-Torsdag: 07.00-17.00 | Fredag: 07.00-15.00

Mere end 12 års erfaring

Vi lægger vægt på god service

Udskiftning af vinduer efter mål

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer og døre? Hos Tømrerfirmaet JSS er vi eksperter i salg, levering og montering af vinduer og døre, og det kan være i standardstørrelse eller efter mål.

Vi laver alle former for tømrerarbejde for private og erhverv, herunder offentlige institutioner, forsikringsselskaber og boligforeninger i bl.a. Holstebro, Herning, Struer og adskillige andre steder. Kontakt os for bl.a. udskiftning af vinduer.

Funktionelt, vedligeholdelsesfrit og energivenligt

Vinduerne holder ikke evigt, og selvom de stadig ser pæne ud, så er det ikke sikkert, at de er gode til at holde kulden ude og varmen inde. Dertil kommer træk og kuldebroer. Derfor tilbyder vi udskiftning af vinduer.

Vi leverer gerne nye vinduer, som er funktionelle, vedligeholdelsesfrie og energivenlige. Ofte kan det bedre svare sig med en vinduesudskiftning fremfor en renovering. Det gælder også for yderdøre såsom havedøre og andre døre med ruder.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer efter mål afhænger af dit valg af producent og model. Det er meget populært med energiruder i en ramme med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Det er også muligt at vælge lydisolerende eller solafskærmende ruder, hvis der er behov for det. 

​Få et tilbud på udskiftning af vinduer

Vores tømrermester har 12 års erfaring, og vi lægger i vores tømrerfirma altid vægt på god service. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvorefter vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af vinduer og døre.

Du kan ringe til os på telefon 97 41 33 99 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail jonas@jss-tomrer.dk.

​Følg os på Facebook

​Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, projekter og tilbud.

Følg os

Om os

Hos Tømrerfirmaet Jss ApS er du sikret en god service med erfarne tømrer. Vi har vores arbejde i orden, og vi arbejder med kvalitets materiale. Prisen er rimelig, og du betaler aldrig for meget.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Jss ApS

​​​Elkjærvej 102, 7500 Holstebro

Telefon: 97 41 33 99

E-mail: jonas@jss-tomrer.dk

CVR: 39281619