clock Mandag-Torsdag: 07.00-17.00 | Fredag: 07.00-15.00

Mere end 12 års erfaring

Vi lægger vægt på god service

Nybyggeri i naturlige materialer

Byg nyt hus sammen med os

Har du planer om at bygge nyt? Så tag Tømrerfirmaet JSS med på råd. Vi har over 14 års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ. Nybyggeri kan være alt fra haveskuret og carporten til det helt nyt hus. Alt sammen opført i de smukke materialer, som naturen kan byge på.

Vi holder til i og omkring Holstebro, Struer og Herning, men hjælper også kunder flere andre steder. Skal vi også hjælpe dig?

Vi rådgiver om valg af træ til nybyg

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til sit nybyggeri. Vi er eksperter, når det kommer til valg af træ til specifikke byggeprojekter.

Du kan nyde godt at vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så du i sidste ende står med et færdigt resultat, der kan holde i mange år.

Få en samlet pris på dit nybyggeri

Nu sidder du måske med tanker som ”hvad koster nybyggeri?” eller ”hvordan ved jeg, at I kan hjælpe med lige netop mit projekt?” – du er altid velkommen til at kontakte vores byggefirma.

Vi står klar til at informere dig om priser, valg af træsorter, vores andre tilbud såsom tagrenovering, opbygning af træterrasse og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Følg os på Facebook

​Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, projekter og tilbud.

Følg os

Om os

Hos Tømrerfirmaet Jss ApS er du sikret en god service med erfarne tømrer. Vi har vores arbejde i orden, og vi arbejder med kvalitets materiale. Prisen er rimelig, og du betaler aldrig for meget.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Jss ApS

​​​Elkjærvej 102, 7500 Holstebro

Telefon: 97 41 33 99

E-mail: jonas@jss-tomrer.dk

CVR: 39281619