clock Mandag-Torsdag: 07.00-17.00 | Fredag: 07.00-15.00

Mere end 12 års erfaring

Vi lægger vægt på god service

Går du og drømmer om et nyt tag?

Vi har +14 års erfaring med tagrenovering

Har huset brug for et nyt tag? Så er du kommet til den helt rigtige tagdækker. Hos Tømrerfirmaet JSS har vi over 14 års erfaring med alle former for tagarbejde.

Det kan være alt fra en mindre tagrenovering til lægning af et helt nyt tag. Det kan f.eks. være i form af eternittag, tegltag eller skifertag. Hos os kan du altid forvente et godt stykke håndværk.

Vi arbejder for både private og erhverv i Holstebro, Struer, Herning og omegn – herunder også offentlige institutioner, boligforeninger og forsikringsselskaber.

Det er vigtigt at vedligeholde taget for at undgå skader

Taget er husets vigtigste klimaskærm, men de fleste tænker ikke over taget til hverdag. Ikke desto mindre er det vigtigt at vedligeholde taget for at undgå, at mindre skader udvikler sig til større skader i tagkonstruktionen – eller ligefrem i selve huset. Derfor tilbyder vi både tagrenovering og lægning af helt nyt tag.

Et nyt tag holder i mange år, hvis det bliver vedligeholdt korrekt. Fra tid til anden er det nødvendigt med en større eller mindre tagrenovering. Det kan bestå af alt fra udskiftning af nogle få tagsten til en større renoveringsopgave med efterisolering og udskiftning af selve tagmaterialet.

Hvad koster et nyt tag pr. m2?

Vores priser for et nyt tag afhænger naturligvis af opgavens omfang. Måske er der blot tale om udskiftning af tagmaterialet, eller måske skal hele taget udskiftes og tagkonstruktionen renoveres.

Det kan også være, at du ønsker en større hældning på taget. For at få en helt konkret pris, er vi derfor nødt til at kende nærmere til lige netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Vi lægger stor vægt på den gode service og høj kvalitet. Vi står altid klar til at komme ud på et uforpligtende besøg, hvor vi kigger på dit tag. Herefter udarbejder vi et tilbud med en god og billig pris på en evt. tagrenovering.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere, eller for at aftale et møde. Du også velkommen til at høre mere om ombygning af hus og nybyggeri. Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Følg os på Facebook

​Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, projekter og tilbud.

Følg os

Om os

Hos Tømrerfirmaet Jss ApS er du sikret en god service med erfarne tømrer. Vi har vores arbejde i orden, og vi arbejder med kvalitets materiale. Prisen er rimelig, og du betaler aldrig for meget.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Jss ApS

​​​Hvalfisken 18, 7500 Holstebro

Telefon: 28 76 27 20

E-mail: jonas@jss-tomrer.dk

CVR: 39281619