clock Mandag-Torsdag: 07.00-17.00 | Fredag: 07.00-15.00

Mere end 12 års erfaring

Vi lægger vægt på god service

Opbygning af træterrasse efter dine ønsker

Drømmer du om at få lavet en ny træterrasse?

Går du og drømmer om en ny og lækker træterrasse? Så er der professionel hjælp at hente her – byg en træterrasse sammen med os! Hos Tømrerfirmaet JSS har vi mange års erfaring inden for opbygning af træterrasse, hvorfor vi kan imødekomme ethvert behov.

Vi kommer primært hos kunder i og omkring Holstebro, Struer og Herning – men har også hjulpet mange tilfredse private og erhvervskunder andre steder.

+14 års erfaring med lægning af træterrasse

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for lægning af træterrasser i diverse udformninger. Vi kan derfor arbejde med forskellige træsorter og mønstre, så du kan få en terrasse lige efter dine ønsker.

Hos os kommer dine behov altid i første række, og vi gør vores bedste for at imødekomme dem alle. Du kan med andre ord trygt lade os stå for at bygge din kommende terrasse.

Vi tilbyder vedligeholdelsesfri løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi rådgiver altid gerne om opbygning af træterrasse, så du kan få den løsning, som passer bedst til dine behov og til resten af huset. Du kan være sikker på, at den nye træterrasse giver nyt liv til både haven og huset.

Hvad koster en træterrasse?

Det er ikke muligt at give en konkret pris på opbygning af træterrasse, før vi kender mere til opgaven. Prisen afhænger af forskellige elementer. Det kommer først og fremmest an på, hvor stor den skal være samt hvilke materialer der anvendes.

Når du samarbejder med os, er du dog sikret en så billig pris som muligt – uanset hvad dine terrassedrømme er.

Vi leverer udelukkende løsninger af høj kvalitet, hvorfor vi altid fokuserer på den sidste finish.

Ring og hør om mulighederne for opbygning af træterrasse

Byg en træterrasse med professionel hjælp fra os. Vi tilbyder vedligeholdelsesfri løsninger af høj kvalitet – og til fordelagtige priser.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for opbygning af træterrasse? Så kontakt os gerne med det samme – så vender vi straks tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud til dig. Kontakt os også gerne for at høre mere om ombygning af hus eller vores andre tilbud,

​Følg os på Facebook

​Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, projekter og tilbud.

Følg os

Om os

Hos Tømrerfirmaet Jss ApS er du sikret en god service med erfarne tømrer. Vi har vores arbejde i orden, og vi arbejder med kvalitets materiale. Prisen er rimelig, og du betaler aldrig for meget.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Jss ApS

​​​Hvalfisken 18, 7500 Holstebro

Telefon: 28 76 27 20

E-mail: jonas@jss-tomrer.dk

CVR: 39281619