clock Mandag-Torsdag: 07.00-17.00 | Fredag: 07.00-15.00

Mere end 12 års erfaring

Vi lægger vægt på god service

Ombygning af hus giver nyt liv

Vi er eksperter i renovering af hus

Står du over for en kommende husrenovering, og skal du i den forbindelse bruge professionel hjælp? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tømrerfirmaet JSS udfører til ombygning af hus for kunder i hele området omkring Struer, Holstebro, Herning og resten af Vestjylland.

En ombygning af hus eller sommerhus kan give nyt liv til gammelt byggeri – og forøge værdien betragteligt. Det gælder også den daglige værdi for dig, da ekstra plads skaber luft og ro i hjemmet.

Din foretrukne samarbejdspartner

Vi har over 14 års erfaring i byggebranchen samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen. Det har gjort os til en af kundernes foretrukne samarbejdspartnere.

Når det kommer til ombygning af hus, kan vi står for alt tømrer- og snedkerarbejdet. Skal du have lavet andet, har vi fast kontakt til gode håndværkere, som kan stå for VVS, el-arbejde og meget mere.

Få en god pris på ombygning af hus eller sommerhus

Du vil se, hvorfor mange vælger os, når du ser vores høje kvalitet til de priser vi tilbyder. Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at få mest muligt for dine penge – og et resultat, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer i din bygning.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om ombygning af hus. Som dit lokale og professionelle byggefirma står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål hvad enten det omhandler nybyggeri, tagrenovering eller opgbygning af træterrasse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Følg os på Facebook

​Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, projekter og tilbud.

Følg os

Om os

Hos Tømrerfirmaet Jss ApS er du sikret en god service med erfarne tømrer. Vi har vores arbejde i orden, og vi arbejder med kvalitets materiale. Prisen er rimelig, og du betaler aldrig for meget.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Jss ApS

​​​Hvalfisken 18, 7500 Holstebro

Telefon: 28 76 27 20

E-mail: jonas@jss-tomrer.dk

CVR: 39281619